Om Stormer marine

Stormer marine er en båtbedrift som produserer fritidsbåter i størrelsen 14 til 20 fot. Stormer marine bruker eksisterende kvalitetsskrog som basis for sin produksjon. I tillegg til produksjon av eksisterende modeller lages nye versjoner tuftet på de samme hovedskrogene men med ny, innovativ og funksjonell overdel/innerliner og innredning. Skrogene er tegnet av den anerkjente båtkonstruktøren og designeren Jan Herman Linge. Stormer marines varemerke er kombinasjonen av velprøvde skrog med meget gode farts og sjøegenskaper, innovative innredningsløsninger og god byggekvalitet. Båtene er bygget i Norge.

De legendariske båtene Musling, Vesling og Sportling signert Jan Herman Linge er tilbake i produksjon av Stormer marine. Båten er blant de beste i klassen når det gjelder sjø og fartsegenskaper. Den dype v-bunnskonstruksjonen sørger for myk og behagelig gange også i krapp sjø. Skrogformen gjør også at båten har et enormt fartspotensialet i forhold til sin størrelse. Båten kommer i flere versjoner og farger. Båtene har et tidløst, klassisk og vakkert design. Dette gjør båtene til ypperlige kombinasjonsbåter. De fungerer like godt som allroundbåt på hytta, til vannsport, fiske, familieturer i sjærgården eller som en sportsbåt. Kombinasjonen av et skrog med meget gode farts og sjøegenskaper og en praktisk og funksjonell innredning gjør bruksområdet meget stort. Få andre båter i samme klasse kan konkurere med disse båtene.

Våre båter er et kvalitetsprodukt der god byggkvalitet og funksjonelle løsninger komplimenterer båtens fantastiske sjøegenskaper. Den patenterte unike vannballast-tunellen sørger for optimal stødighet under sakte fart og stilleligge. Tunellen gir båten et lavt tyngdepunkt som gir god sideveis stabilitet samtidig som båten blir retnings-stabil.

Vesling er opprinnelig skrevet med enkel v i navnet. Under produksjoen hos Westermoen i Grimstad ble navnet i samarbeid med Linge forandret til Wesling. Navnet er nå tilbake i sin opprinnelige form: Vesling. Navnet kom til fordi båten var veslingen/lillebroren til den noe større Fjordlingen.