Modeller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Båtene støpes i Norge på anerkjent båtstøperi. Båtene produseres på bestilling og vi er fleksible i forhold til valg av utstyr m.m. Ta kontakt for pristilbud og leveringstid på båt. Båtene kan leveres uten motor.
  • Musling 430 Classic

   Musling 430 er kjent for sin elegante, tidløse og klassiske design og har etter manges mening klassens desidert beste sjøegenskaper.

   Les mer
  • Musling 430 S

   Landstedsbåt/skjærgårdsjeep med fantastiske sjøegenskaper. Dyp v – bunns-konstruksjon som gir kanskje klassens beste sjøegenskaper.

   Les mer
  • Vesling 490 Basic

   Stilren og lettbrukt landstebåt/skjærgårdsjeep med liten styrekonsoll og mye dekksplass. Praktisk "alt mulig" båt med nydelige kjøre-egenskaper. Basic er den utgaven som ligger nærmest opp til J.H.Linges "ur Wesling".

   Les mer
  • Vesling 490 V1

   Skjærgårdsjeep med midtmontert jockeykonsoll/sadel. Pulpiter/rekker og ryggbøyle til akterbenk. Den midtmonterte styrekonsollen med sete gir en åpen og praktisk båt som det er enkelt å bevege seg rundt i.

   Les mer
  • Vesling 490 V2

   Sjærgårdsjeep med aktermontert styrekonsoll med vindskjerm og bøyle. Pulpiter/rekker og ryggbøyle til akterbenk. Full skjærgårdsjeep med sitteplass i front av styrekonsollen og stor vindskjerm som gir bra ly for vinden.

   Les mer
  • Vesling 490 Sport

   Variant av Vesling Open med midtmontert styrekonsoll og stol med "vippbar" seteflate. Konsollen innbyr til stående kjøring. Sportslig og komfortabel utrustet. En kjøremaskin av høy kvalitet.

   Les mer
  • Sportling 610 Soft-top

   Offshore daycruiser". Praktisk og brukervennlig daycruiser med innovative løsninger som skiller seg fra mengden. Båten egner seg i tillegg godt for bruk utenfor sommersesongen grunnet god vindskjerm og fleksibel kalesjeløsning.

   Les mer
  • Sportling 610

   Sportling 610. Solid flerbruksbåt med fantastiske sjøegenskaper. Ypperlig kombinasjonsbåt for fritid, fiske og arbeid. Båten har mye felles med MOB båt sjangeren med tanke på skrogstyrke, sikkerhet og egenskaper ved hurtig kjøring i høy sjø under krevende forhold.

   Les mer
  • Sportling 610 Cruiser

   NYHET: Sportling 610 Cruiser er vår andre båtmodell ut på den nyutviklede plattformen som deles med 610 Soft-top, som ble lansert i 2017. Nå kommer en retrofuturistisk daycruiser basert på den samme innerlineren og med det samme velprøvde 610 GT-skroget signert J.H. Linge. Sportslig, praktisk og stilren cruiser med suverene kjøre-egenskaper.

   Les mer